Az 1990-ben alapított MŰÉP Építőmérnöki Kft. profilja komplex építészeti, tartószerkezeti és generál tervezés, tervezői művezetés és műszaki ellenőrzés. Leginkább ipari-, kereskedelmi-, iroda- és középületek létesítéséhez vagy felújításához nyújtunk igényes hazai és külföldi megbízóinknak teljes körű mérnöki szolgáltatást.

Elsősorban vasbeton- és acélszerkezeti tervező csapatunk erősítéséhez keresünk most szakirányú felsőfokú végzettségű (vagy diplomához közel álló) építőmérnök munkatársakat.

Piacvezető szoftverekkel tervezünk (Nemetschek Allplan, Tekla Structures, Axis, Consteel, Idea, Frilo), előny ezek legalább valamelyikének felhasználói szintű ismerete.

A méltányos javadalmazáson felül az elvégzett munka minőségétől, a teljesítménytől és a belső szakmai előmeneteltől függően magasabb jövedelem is elérhető. Igényes, jól felszerelt munkakörnyezetet, részben rugalmas munkaidőt, rendszeres továbbképzést, céges telefont biztosítunk. Kedvezményekkel támogatjuk a továbbtanulást, a sportolást és a csapatépítő, közösségi programokat.

Rólunk itt találhatók továbbiak:

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk jelentkezésed!